Kosmetiikka

Laaja valikoima kosmetiikkaa

Itäkeskuksen Apteekin monipuolisesta kosmetiikkavalikoimasta löydät kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet suosituilta merkeiltä. Henkilökuntamme auttaa juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Itiksen apteekki auttaa myös ihonhoidon ongelmissa. Kysy lisää, me olemme apunasi.

Aco

Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.

Haluamme, että voit hyvin. Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteemme on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Atopik

Kotimainen luomukosmetiikkasarja

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Avene

Erityisesti herkän ihon tarpeisiin

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

A-Derma

A-Derma on kasviperäisen apteekissa myytävän kosmetiikan pioneeri, ja sen dermatologiset laboratoriot ovat erikoistuneet herkän ihon hoitoon jo yli 30 vuoden ajan. Kaiken takana on ainutlaatuinen ainesosa, ihoa tasapainottava, rauhoittava ja korjaava Rhealba®-kaura.

CeraVe

Tuotesarja kuivan ihon ongelmiin ja hoitoon, rasvoittuvalle iholle, normaalin ihon ylläpitohoitoon sekä käsien ja jalkojen iholle. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty CeraVe-sarja on Yhdysvalloissa ihotautilääkärien eniten suosittelema kosteuttava tuotemerkki. CeraVe on tunnettu koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II). Kyseiset keramidit ovat osa ihon luonnollista rakennetta. Sarjan rasvaisen ihon hoitotuotteet ovat etenkin nuorten suosiossa.

Ducray

Hilseen ja päänahan ongelmien hoitoon

 Sarjassa on laaja valikoima tuotteita kaikkiin yleisimpiin päänahan ongelmiin sekä hiuspohjaa hoitavia tuotteita. Sarjasta löytyy tehokkaat ratkaisut eri syistä hilseilevälle päänahalle, kutisevalle päänahalle, hiustenlähtöön sekä rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Sarjassa on myös hoitotulosta ylläpitävät tuotteet hoitojaksojen välille ja koko perheen käyttöön sopivat päivittäistuotteet. Tuotteiden ainesosat on valittu tarkkaan eivätkä ne kuormita ihoa ja tuotteissa on vain hyvin siedettyjä raaka-aineita.

Eucerin

Tiede joka näkyy ihollasi

Vallankumouksellinen Eucerit-voide keksittiin yli 100 vuotta sitten, ja samalla luotiin perusta Beiersdorfin menestykselle. Nyt Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Ihotautilääkärit ja apteekkihenkilökunta kaikkialla maailmassa luottavat Eucerin-tuotteisiin ja suosittelevat niitä asiakkailleen joka päivä.

Favora

Hellävarainen ihonhoitosarja sinulle

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta.

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija

Yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

SVR

Tehokkaita ratkaisuja kaikille ihotyypeille

SVR on ollut ranskalainen dermokosmetiikkabrändi vuodesta 1962. Laboratorio tarjoaa tehokkaita dermatologisia ratkaisuja kaikille ihotyypeille. Kun sinulla on herkkä ja heikentynyt iho, ymmärrät kuinka paljon tämä vaikuttaa tunteisiin ja hyvinvointiin joka päivä. SVR-ihonhoitotuotteet ovat täynnä innovatiivisia vaikuttavia ainesosia, joten ne tarjoavat suuren annoksen luottamusta ja nautintoa. Simone ja Robert Véretin ajatus on, että dermatologia tekee sinusta kauniin. SVR auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ihossasi joka päivä.

Vichy

Mukana naisten jokaisessa elämänvaiheessa.

Vichy on mukana naisten jokaisessa elämänvaiheessa tarjoten kaikille ihotyypeille parhaiten sopivia tuotteita – iästä tai elämäntyylistä riippumatta. Vichy -ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.